Shpalosja e filialit

Shihni zbulimin e plotë të Filialit për kompensimin dhe vendosjen e reklamave për gjenerimin e të ardhurave.

Ne gjithashtu do të kemi përditësimin e përditësuar të 2018, reklamave dhe sponsorizimeve këtu për ju që të shihni.

Me shpresën që të jetë në përputhje me udhëzimet e OBSH-së, ne duam që ju të jeni të vetëdijshëm dhe të përgëzoni sa më poshtë në lidhje me reklamat dhe lidhjet postare të produktit në këtë faqe:

Çdo / të gjitha lidhjet në faqe (shumica e lidhjes tonë është e brendshme për të shtuar vlerën e kërkimit në produktin / përfitimin e dhënë) janë lidhje shoqëruese të cilat ne mund të marrim një komision të vogël nga shitja e sendeve të caktuara (çmimi do të mbetet i njëjtë për ju ).

Running a site ka shpenzimet e saj lidhur dhe kërkesat e hosting, në mënyrë që të mbajë atë këto reklama dhe lidhjet Filialin janë një mënyrë për të kompensuar këto kosto.

Për të gjitha lidhjet e shoqëruara me një produkt (ne nuk ofrojmë produkte të drejtpërdrejta) është diçka që ne kemi përdorur ose hulumtuar, dhe përkrahim ose rekomandojmë edhe pa kompensim.
Ju do të gjeni shumë nga përmbajtja jonë është e përqendruar në shëndetin dhe mirëqenien e përgjithshme, por mbani një sy të mprehtë për gjithçka që duket sikur mund të përmirësojë ose të nxjerrë në pah një zgjidhje për një jetë më të mirë dhe cilësi të qenies.

Për transparencë të plotë, ne kemi reklama në krye, në anën tjetër, në përmbajtjen dhe në fund të artikujve. Ne përpiqemi të jemi më të mirë për t’i dhënë secilit dhe të gjithë vizitorëve virtualë tanë më të mirë një përgjigje më të mirë sesa para se të na vizitojnë. Cilësia gjithmonë ka qenë përparësia jonë, kështu që ne duam të veprojmë në mënyrë optimale me transparencë të plotë në lidhje me modelin tonë të reklamave dhe të ardhurave.
Ju lutemi të kontaktoni dhe na tregoni se si të përmirësoni. Ne jemi këtu për të ndihmuar të shërbejmë (dhe të mbrojmë) shëndetin dhe mirëqenien tuaj duke ofruar një mënyrë për njerëzit që të ndajnë përvojat ose të bëjnë pyetje për një gamë të gjerë produktesh praktike dhe zgjidhjeve për përmirësimin e jetës.