Real Quit – Si të heqin duhan cigaret për programin e vërtetë?

Real QUITështë një produkt që ju ndihmon të shuani dëshirën tuaj për të pirë cigare, duke ju ndihmuar të bëheni më të shëndetshëm dhe të thyeni zakonin tuaj të shtrenjtë dhe të pasigurt.

Ky grup është i disponueshëm në sasi të shumëfishta, duke siguruar që ju dhe miqtë tuaj të mund të marrin të gjithë shëndetin total të trupit.

Çfarë është e vërtetë lë?

Një nga zakonet më të mëdha që amerikanët ende marrin pjesë, pavarësisht nga efektet anësore të pafat, është pirja e cigareve. Këto shkopinj të varur kanë për qëllim t'ju ndihmojnë të hiqni stresin, por ju vënë në rrezik për shumë sëmundje të lidhura me mushkëritë.
Në çdo paketë, ju mund të shikoni lehtësisht një paralajmërim që tregon saktësisht sa të rrezikshme janë ato.
Ashtu si çdo varësi, është e vështirë të ndalësh pirjen e duhanit sapo të jesh i tëri. Ka arna, mishra dhe metoda të tjera që premtojnë të ndihmojnë, por krijuesit prapaReal QUITtë marrë një qasje unike.
Magnet RealQUIT ka për qëllim t'ju ndihmojë të luftoni varësinë ndaj cigareve dhe nikotinës, duke ju ndihmuar me vetitë bioaktive që zakonisht nuk gjeni kudo tjetër.
Shumica e planeve të tjera ju bëjnë që të fitoni peshë ose të ktheheni në zakonet që keni provuar me dëshpërim për të thyer, por RealQUIT ju ndihmon vetëm të ndaloni plotësisht dëshirën.
Ndërsa produktet e tjera kanë vetëm një normë suksesi prej 34%, ky opsion ndihmon mbi 90% e përdoruesve të saj të heqin zakonin e tyre të pirjes së duhanit.
Pirja e duhanit është një zakon i sëmurë, dhe ju vendosni njerëzit në rrezik vetëm duke qenë rreth jush. Forma juaj e relaksimit nuk duhet t'i vërë të tjerët në rrezik dhe nuk duhet ta rrezikojë jetën tuaj.
Ndërsa ju shikoni për të gjetur një mënyrë tjetër për të qetësuar stresin tuaj, lironi veten nga kufijtë e varësisë tuaj të duhanit me RealQUIT.

Si funksionon RealQUIT?

Arsyeja që RealQUIT është efektive është për shkak të disa arsyeve të ndryshme. Ky ilaç kombinon përdorimin e magneteve bioaktive me akupresurën.

Magnet bioaktive ofrojnë një plating të veçantë në dirigjent duke i bërë ato të sigurt për lëkurë të ndjeshme. Magnet tërheqin drejt njëri-tjetrit, duke vendosur presion të butë në një pikë specifike në veshët tuaj.
Akupresura është lloji i terapisë që përfshin vendosjen e presionit në pika të ndryshme në trupin tuaj për të nxjerrë një lloj përgjigjeje të caktuar.
Veshi juaj është i mbushur me pika të ndryshme, dhe shpresa e grupit RealQUIT është që të eliminojë dëshirën tuaj për të pirë duhan me presion.

Përdorimi i RealQUIT

Ju do të duhet të vendosni magnetin e përfshirë në vendin e duhur për të ndihmuar në bllokimin e shkaktarëve që ju bëjnë të ndjeheni të nevojshëm për të patur një cigare. Merrni magnetin e parë Real QUIT, duke e vënë atë në majë të gishtit tuaj me butësi.
Ju do të duhet të përdorni magnet më të vogël në pjesën e përparme të veshit tuaj, në krye të saj. Pastaj, do ta mbani atë magnet në veshin tuaj, duke e vendosur atë më të madh në anën e pasme të saj.
Për të marrë rezultatet që dëshironi, këto magnet duhet të mbeten në veshin tuaj për rreth tre deri në katër orë. Duhet të përpiqeni të siguroni që ky magnet të mbetet në veshin tuaj kur jeni i qetë, në vend që t'i zbatoni ato gjatë kohëve të stresit.
Magnet do të mbeten në përdorim për rreth një javë.
Në vend që t'ju kërkojë të ndaloni pirjen e duhanit në këtë kohë, ju duhet të mbani pirjen e duhanit gjatë gjashtë ditëve të ardhshme, ndërsa ju mbani magnet. Ditën e shtatë, është koha për të lënë.
Ju do të duhet të mbani duke përdorur magnet për një tjetër 20 deri në 25 ditë për të ngurtësuar plotësisht zakonet tuaja të thyera.

Real Quit Çmimi

Për t'u përmbajtur më së fundi nga pirja e duhanit me RealQUIT, kostoja juaj do të varet tërësisht nga ajo se sa nga produkti që dëshironi të angazhoni në të njëjtën kohë. Për një kuti të vetme RealQUIT, vlera e shitjes me pakicë është 52,00 €, por ju do të merrni zbritje përgjatë rrugës.
Zgjidhni nga:

  • Një kuti për € 42.00 (€ 10 zbritje)
  • Dy kuti për 64,00 € (40 € zbritje)
  • Tre kuti për 99,00 € (57,00 € zbritje)

Të gjitha blerjet vijnë me anije të lirë, kështu që duke shtuar më shumë kuti për blerjen tuaj nuk do të rezultojë në tarifa shtesë.
Për fat të keq, gjithkush ka një mënyrë tjetër të trajtimit të varësisë së duhanit. Nëse ju gjeni se RealQUIT nuk ju ndihmon për të ndaluar pirjen e duhanit në mënyrë efektive, ju keni deri në 30 ditë për të filluar një kthim për një rimbursim të plotë.

Real Quit Contacts

Me një produkt të tillë të ndjeshëm, ju doni të siguroheni që dini gjithçka që duhet të dini rreth regjimit RealQUIT. Nëse keni nevojë të gjeni përgjigjet për pyetjet tuaja, do t'ju duhet të kontaktoni ekipin e shërbimit të klientit.
Ato mund të arrihen duke dërguar një email tek [email protected]
Ekipi është në dispozicion për t'u përgjigjur pyetjeve tuaja gjatë javës në të gjitha orët e ditës.

Real lë përfundimin

Real QUIT nuk është ndonjë mashtrim që premton për t'ju ndihmuar të ndaloni pirjen e duhanit, duke ju bërë më keq. Ju në fund mund të eliminoni përdorimin e mishrave të padobishme, por gjithashtu nuk do të duhet të vuani duke u përpjekur të forconi fuqinë e vullnetit tuaj me një regjim të ftohtë turqi.
Është në rregull të pranoni se keni nevojë për ndihmë, dhe ilaçi QUIT Real mund të japë.

Gjallore Rrustemi
About Gjallore Rrustemi 209 Articles
Mund të thuhet shumë gjëra për Gjallore Rrustemin, por nëse asgjë tjetër nuk duhet ta dini, ajo është e gjallë dhe e dobishme. Natyrisht, ajo është gjithashtu e ndjeshme, e vëmendshme dhe idealiste, por në njëfarë mënyre ata janë tipare më të vogla dhe të mbajtura nga sjelljet e të menduarit . megjithatë, ajo është ajo që ajo është shumë e dashur për të. Në shumë raste, njerëzit do të llogarisin atje dhe durimin e saj sa herë që kanë nevojë për ndihmë ose ndihmë. Askush nuk është perfekt i kursit dhe Gjallore ka shumë gabime të karakterit. natyra e saj mbizotëruese dhe paragjykimet nuk janë shumë zbavitëse për t'u marrë me shpesh nivele personale. Për fat të mirë dora e saj ndihmuese ndihmon lehtësimin e goditjeve dhe disponimeve kur është e nevojshme.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*