NikoStop – Rënie kundër stresit dhe ndjeshmërisë Ndihmë Ndal duhani?

nikostop NikoStop   Rënie kundër stresit dhe ndjeshmërisë Ndihmë Ndal duhani?

Vetëm në shekullin e kaluar, konsumi i cigareve është rritur me më shumë se 400%. Hulumtimet mjekësore kanë treguar se konsumi i duhanit është një nga vrasësit më të mëdhenj të njerëzve, vetëm për t'u rrahur nga kanceri dhe sëmundjet e tjera të rënda mjekësore.
Përveç kësaj, shumë studime psikologjike kanë treguar se pirja e duhanit zakonisht fillon në shumicën e individëve që nga mosha e hershme si rezultat i presionit të bashkëmoshatarëve. Megjithatë, kur bëhemi më të vjetër, trupi ynë fillon të mbështetet në duhan për një goditje të butë, duke na bërë kështu të varur nga pirja e duhanit.
Në mënyrë që të lë, tani ka shumë produkte si arna, vajra, çamçakëzat që mund të zgjedhim. Këto artikuj ndihmojnë në dhënien e trupit tonë me nivele të ulëta të nikotinës (agjenti aktiv në duhan) dhe ndihmon që ngadalë të eliminojmë varësinë tonë nga cigaret.

Rreth NikoStop

NikoStopështë përshkruar si një "shtesë kundër stresit të vajit" që na ndihmon të heqim duhanin në një mënyrë të lehtë dhe të qëndrueshme. Ajo arrin këtë rezultat duke eliminuar ngadalë simptomat që na bëjnë të pijnë duhan.
Përveç kësaj,NikoStopgjithashtu përmban përbërës aktivë që pastrojnë çdo akumulime të katranit dhe nikotinës që mund të jenë mbledhur brenda mushkërive tona dhe pasazheve të ajrit. Aspekte të tjera kryesore të këtij produkti përfshijnë:

(i) Përmirësimi i fokusit:

Ka disa stimulues në përzierje që na ndihmojnë të qëndrojmë të fokusuar dhe të zvogëlojmë varësinë tonë nga cigare kur fillojmë të përjetojmë stres të butë ose ankth.

(ii) Gjumi + Rimëkëmbja:

Një tjetër aspekt i rëndësishëm i mirëqenies tonë që NikoStop kujdeset është 'ciklet e gjumit' dhe 'raporti i rikuperimit'. Kur ne jemi të pushuar, ne mbetemi të qetë dhe të përbërë gjatë gjithë ditës. Si rezultat i kësaj, ne nuk jemi të detyruar të pijnë duhan sa herë që paraqitet një skenar sfidues.

(iii) Ndryshimi i Habiteve:

Kur përdoret ashtu siç përshkruhet, ky barishte plotëson nevojën për të pirë duhan gjatë gjithë kohës. Gjithashtu siguron që ne nuk formojmë zakone të tjera të ngjashme në mënyrë që të kompensojmë mungesën tonë të marrjes së nikotinës.

Çfarë përmban në NikoStop?

Përbërësit kryesorë që e bëjnë këtë formulë kaq të efektshme përfshijnë:

(i) Kompleksi i Vitamina:

Çdo shërbim i këtij produkti vjen me një unik Vitamina B1 + B3 ekstrakt që është treguar për të optimizuar punën e sistemit tonë nervor. Për më tepër, ajo gjithashtu ndihmon në përmirësimin e funksionit të trurit në mënyrë që të eleminojë dëshirat që mund të dalin në lidhje me cigaret.

(ii) Murriz:

Ky ekstrakt bimor natyral pengon degradimin e enëve të gjakut në mënyrë që ne të mund të qëndrojmë të qetë dhe të relaksuar.

(iii) B6:

Kjo është një vitaminë nënvlerësuar që është treguar të marrë pjesë në sintezën e serotoninës. Siç e dimë të gjithë, serotonin gjithashtu referohet edhe si 'hormon i lumtur', sepse lejon shtetet e ngritura të humorit që na bëjnë të relaksuar.

(iv) Tryptophan:

Ky është një amino acid thelbësor që na ndihmon të mbetemi të gëzuar dhe në një gjendje pozitive të mendjes. Jo vetëm që ajo ngre disponimin tonë, na bën më të qetë dhe rrit cilësinë e gjumit tonë.

(v) Melissa:

Një barishte e nënvleftësuar që është treguar klinikisht për të mbrojtur trupin tonë nga stresi, nervozizmi dhe depresioni që mund të shkaktohet për shkak të mungesës së nikotinës në trupin tonë.

(vi) Lavanderi:

Ndërsa shumë mund të shoqërojnë livando me parfume, kjo lule dihet gjithashtu për të shërbyer si një adaptogjen i fuqishëm. Ajo ka treguar se ka shumë fuqi të fuqishme të pastrimit që mund të ndihmojnë në eliminimin e toksinave të padëshiruara që mund të shkaktojnë ndryshime në humor.

Ku mund të blini NikoStop?

Të gjitha urdhrat për NikoStop mund të vendosen në faqen zyrtare të kompanisë. Një shishe e vetme përmban 50ml të zgjidhjes dhe çmimi është 39 €. Pagesat mund të bëhen përmes mjeteve të sigurta si PayPal, MasterCard dhe Visa.

Gjallore Rrustemi
About Gjallore Rrustemi 209 Articles
Mund të thuhet shumë gjëra për Gjallore Rrustemin, por nëse asgjë tjetër nuk duhet ta dini, ajo është e gjallë dhe e dobishme. Natyrisht, ajo është gjithashtu e ndjeshme, e vëmendshme dhe idealiste, por në njëfarë mënyre ata janë tipare më të vogla dhe të mbajtura nga sjelljet e të menduarit . megjithatë, ajo është ajo që ajo është shumë e dashur për të. Në shumë raste, njerëzit do të llogarisin atje dhe durimin e saj sa herë që kanë nevojë për ndihmë ose ndihmë. Askush nuk është perfekt i kursit dhe Gjallore ka shumë gabime të karakterit. natyra e saj mbizotëruese dhe paragjykimet nuk janë shumë zbavitëse për t'u marrë me shpesh nivele personale. Për fat të mirë dora e saj ndihmuese ndihmon lehtësimin e goditjeve dhe disponimeve kur është e nevojshme.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*