NikoStop Antistres

nikostop NikoStop Antistres

NikoStop Antistres

NikoStop Antistress është një përbërës i natyrshëm që ndihmon për të kapërcyer çdo barrë në rritje gjatë luftës kundër pirjes së duhanit. Efekti kryesor i këtij produkti është që gjatë përdorimit të tij çdo duhanxhi furnizohet me një dozë minimale të nikotinës, duke rezultuar jo aq shumë në ndjenjën e simptomave të tërheqjes. Tipari kryesor i këtij mjeti është se ajo nuk përmban asnjë aditivë të dëmshëm që nuk lidhen me ashpërsinë e vërtetë të Pirja e duhanit.

strukturë

Saponinat përbëjnë një substancë që ka një origjinë natyrore, ajo ndihmon për të lënë duhanin. Kjo substancë u zbulua nga shkencëtarët rusë në laboratorin tonë. Saponinat janë në gjendje të bllokojnë receptorët përgjegjës për kënaqësinë e marrë nga duhanxhi nga cigare dhe të detyrojnë trupin të reagojë negativisht kur goditet nga nikotina. Kështu, nuk ka dëshirë për të pirë duhan një cigare.

Udhëzime për përdorim

Duke gjykuar nga rishikimet e njerëzve që kanë përjetuar "NikoStop Antistress" për veten tuaj, duhet ta përdorni atë në mënyrën e mëposhtme: Dropat duhet të treten në ujë ose në formë të pastër tre herë në ditë, për 15 ose 20 në një kohë. Kompleksi mjekësor është i dizajnuar për një kurs trajtimi. Kjo mesatarizon deri në 14 ditë. Megjithatë, disa mund të kenë nevojë për administrimin e përsëritur të drogës. Një muaj më vonë, varësia zhduket.

Si punon?

Para se të lëshohej pika NikoStop Antistress, ata u testuan me ekspertë - 14 ditë pas aplikimit të njerëzve që kanë pirë më parë, vuri në dukje ndryshimet e mëposhtme: përmirësoi gjendjen e dhëmbëve; kërkesa për të pirë duhan, sidomos në situata stresuese - ishte zhdukur plotësisht; plagët e gojës; tretje normalizuar; lëkurë të përmirësuar; u zhduk edhe sëmundjet kronike që lidhen me traktin gastrointestinal; gjumi u bë më qetësues.

Gjallore Rrustemi
About Gjallore Rrustemi 209 Articles
Mund të thuhet shumë gjëra për Gjallore Rrustemin, por nëse asgjë tjetër nuk duhet ta dini, ajo është e gjallë dhe e dobishme. Natyrisht, ajo është gjithashtu e ndjeshme, e vëmendshme dhe idealiste, por në njëfarë mënyre ata janë tipare më të vogla dhe të mbajtura nga sjelljet e të menduarit . megjithatë, ajo është ajo që ajo është shumë e dashur për të. Në shumë raste, njerëzit do të llogarisin atje dhe durimin e saj sa herë që kanë nevojë për ndihmë ose ndihmë. Askush nuk është perfekt i kursit dhe Gjallore ka shumë gabime të karakterit. natyra e saj mbizotëruese dhe paragjykimet nuk janë shumë zbavitëse për t'u marrë me shpesh nivele personale. Për fat të mirë dora e saj ndihmuese ndihmon lehtësimin e goditjeve dhe disponimeve kur është e nevojshme.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*