LumiSkin Rishikimi: Sa e sigurt dhe efektiv është ky produkt?

Stresi është një nga faktorët që mund të shpejtojë procesin e plakjes dhe mund të ndikojë negativisht në lëkurën tonë. Me llojin e jetesës që kemi, lëkura jonë tenton të përjetojë probleme të ndryshme që lidhen me plakjen dhe ekspozimin ndaj ndotësve të dëmshëm. Gjë e mirë është se ka produkte si LumiSkin, e cila është krijuar për këtë qëllim.

Rreth LumiSkin

LumiSkin është një produkt i ndriçimit të lëkurës që ka kaluar teste të ndryshme klinike. Ai përdor përbërës të ndryshëm që kanë vetitë e ndriçimit të lëkurës. Përveç që konsiderohet si një produkt i ndriçimit të lëkurës, LumiSkin gjithashtu lufton kundër plakjes pasi produkti eliminon * dëmtimet e shkaktuara nga plakja. Produkti pohon se me përdorimin e LumiSkin ju mund ta bëni lëkurën tuaj të duken të rinj përsëri dhe ju mund të hiqni nga zbardimi i lëkurës dhe çrregullime të tjera të lëkurës.

Prodhuesi i Informacionit

LumiSkin është krijuar nga Sederma. Kompania është pjesë e Grupit Ndërkombëtar Croda, i cili është i njohur për të prodhuar produkte cilësore dhe kozmetike cilësore.

Si funksionon LumiSkin?

LumiSkin punon ashtu si çdo produkt tjetër i rrufeshëm i lëkurës. Në thelb, ajo që bën është se kur ju aplikoni atë në pjesën e trazuar të lëkurës, ajo merr shpëtoj nga njollat e errëta. Përdor një përbërës aktiv të njohur si DiacetylBoldine i cili është i njohur për të reduktuar * tyrosinase. Kjo mund të luftojë dëmtimin e ekspozimit të diellit, si dhe problemet e lidhura me moshën.

Përbërës aktivë në LumiSkin

Para se të përdorni ndonjë produkt, ju duhet të shikoni në listën e përbërësve të përdorur. Për LumiSkin, prodhuesi përdor përbërësit e mëposhtëm:

lumiskin LumiSkin Rishikimi: Sa e sigurt dhe efektiv është ky produkt?
  • DiacetylBoldine: Ky përbërës ka veti të efektshme të lehta të lëkurës. Ajo përdoret gjerësisht në produkte të ndryshme skincare dhe mund të luftojë pikat e moshës.
  • Crodamol: Si një përbërës i patentuar, Crodamol është si silikoni dhe përdoret gjerësisht në produkte kozmetike të ndryshme. Ajo mund të përdoret për të mbrojtur lëkurën nga dielli.
  • Brij S10: Ky përbërës përdoret në produkte të ndryshme si: kujdesin e lëkurës, kujdesin e flokëve etj.

LumiSkin Avantazhet

Në përdorimin e LumiSkin, cilat janë përfitimet ose përparësitë e ndryshme që mund të merrni?

  • Mund të trajtojë jo vetëm pika të errëta, por edhe probleme të lidhura me plakjen
  • Krijuar nga një markë e njohur skincare
  • Bën përdorimin e përbërësve që mund të mbrojnë lëkurën nga radikalet e lira të dëmshme
  • Mund të mbrojë lëkurën nga dëmtimi i diellit

LumiSkin Mangësitë

Dobësitë e përdorimit të LumiSkin përfshijnë si në vijim:

  • Pak komente janë në dispozicion kur kërkoni produktin online
  • Lista e plotë e përbërësve të përdorur nuk është dhënë.

Paralajmërim dhe Efektet anësore të LumiSkin

Meqë ka disa informata të disponueshme, vështirë se mund të thuash për efektet anësore. Nuk ka ankesa të mëdha të paraqitura kundër produktit lidhur me efektet anësore. Por vetëm për t'u siguruar, gjithmonë ndihmon të jeni të kujdesshëm para se të përdorni produktin dhe të konsultoheni me mjekun nëse është e nevojshme.

Ku mund të blej LumiSkin?

LumiSkin mund të blihet vetëm në internet. Nuk është në dispozicion për blerje në dyqane fizike ose me pakicë.

Sa do të zgjasë për të parë rezultatet?

Markë nuk pretendon një kornizë kohore specifike se kur do të ju merr për të parë rezultatet. Por ajo që premton është se me përdorim të vazhdueshëm, ju mund të shihni rezultate të dukshme.

Si ta përdorni këtë lëkurë të shkëlqyer për rezultate më të mira?

LumiSkin punon njësoj si produkte të tjera të lehta të lehta. Të gjithë ju duhet të bëni është që të aplikoni atë në zonën specifike të lëkurës që dëshironi të trajtoni *. Për shembull, nëse keni spote moshe ose një pjesë të lëkurës që vuani nga njollë, thjesht mund të aplikoni LumiSkin dhe ajo do të thithë shpejt.

Çfarë lloj shqyrtimesh janë atje për LumiSkin?

Jennifer Pena: "Duke qenë një përbërës i izoluar në produktet e gatshme, nuk mund të thuhet me të vërtetë me anë të përdorimit të dorës së parë nëse ky produkt vlen investimi. Meqenëse mund të ketë qindra faktorë që kontribuojnë në suksesin ose dështimin e produkteve të përmendura, është më mirë që t'i provoni ato në mënyrë të pavarur, sesa të fokusoheni në një përbërës në aspektin e suksesit. Një tjetër pikë për t'u marrë parasysh është se elementi është testuar vetëm në mënyrë të pavarur dhe jo duke u fokusuar në përputhshmërinë e tij me produktet shtesë që gjenden brenda kremrave. Kjo do të thotë që kurrë nuk ndërveprohet me LumiSkin të pastër në çdo moment. "

Vendimi përfundimtar

LumiSkin mund të jetë një produkt i mirë sidomos pasi ai shkon përtej vetëm një produkti të rrufetë të lëkurës. Është gjithashtu një produkt që mund të përdorni për të shtuar në rutinën tuaj anti-plakje. Megjithatë, pasi ju do të aplikoni atë në lëkurën tuaj, ju duhet të jeni më të kujdesshëm. Në rastin e kësaj marke, mezi gjeni ndonjë rishikim produktesh dhe detaje të tjera që e bëjnë të vështirë për konsumatorët që të vendosin nëse ky produkt është me vlerë të blerjes. Ju duhet të blini një produkt që mund t'ju japë të gjithë informacionin që ju nevojitet. Kjo është për të siguruar që është e sigurt për t'u përdorur.

Gjallore Rrustemi
About Gjallore Rrustemi 209 Articles
Mund të thuhet shumë gjëra për Gjallore Rrustemin, por nëse asgjë tjetër nuk duhet ta dini, ajo është e gjallë dhe e dobishme. Natyrisht, ajo është gjithashtu e ndjeshme, e vëmendshme dhe idealiste, por në njëfarë mënyre ata janë tipare më të vogla dhe të mbajtura nga sjelljet e të menduarit . megjithatë, ajo është ajo që ajo është shumë e dashur për të. Në shumë raste, njerëzit do të llogarisin atje dhe durimin e saj sa herë që kanë nevojë për ndihmë ose ndihmë. Askush nuk është perfekt i kursit dhe Gjallore ka shumë gabime të karakterit. natyra e saj mbizotëruese dhe paragjykimet nuk janë shumë zbavitëse për t'u marrë me shpesh nivele personale. Për fat të mirë dora e saj ndihmuese ndihmon lehtësimin e goditjeve dhe disponimeve kur është e nevojshme.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*