LumiSkin Rishikimi: A është vërtet e efektshme?

LumiSkin Rishikimi: A është vërtet e efektshme?

LumiSkin Hyrje

LumiSkin është një përbërës i pronarit nga Sederma, një nga formuluesit më të mëdhenj dhe më të njohur të kozmeceutikave në botë, që është formuluar në mënyrë specifike për të ofruar përfitime të lehta të lehta dhe që përbëhet kryesisht nga kompleksi, Diacetyl Boldine (DAB).

Çfarë kërkon LumiSkin

lumiskin review LumiSkin Rishikimi: A është vërtet e efektshme?

Sipas pretendimeve të prodhuesit, ky përbërës i pronarit mund të futet në produkte të ndryshme të kujdesit të lëkurës për të ofruar përfitimet e mëposhtme:

 • Rregulloni funksionet e veshkave dhe nivelet e kalciumit që gjithashtu minimizon pigmentimin e lëkurës
 • Indirekt pengojnë prodhimin e tirosinazës, një pararendës që aktivizon melaninën, pigmentin natyral të lëkurës suaj, për të lehtësuar njollat tuaja të errëta dhe për të rritur shkëlqimin natyror të ngjyrës tuaj
 • Ndihmon në parandalimin e dëmtimit të fotove të shkaktuar nga aktivitetet UV dhe hyperpigmentation të nxitura nga faktorë të tjerë që mund të shkaktojnë errësim të lëkurës
 • Ky përbërës i pronarit mund të shtohet në kategori të ndryshme të produktit, siç janë ato të listuara më poshtë, për të rritur pretendimet dhe funksionet e tyre të lehta të lëkurës:
 • Pluhur i lirshëm i porcelanit
 • Krem Dita me filtra të diellit
 • Qarqet kundër errësirës
 • Maskë kundër rrudhave të lëkurës

LumiSkin Detaji i Prodhuesit

Ky përbërës i pronarit të kujdesit të lëkurës është formuluar dhe prodhuar nga Sederma, e njëjta kompani prapa serive Matrixyl, komplekse me shumë peptide, të cilat janë përdorur gjerësisht në produktet anti-plakje të një grupi të gjerë kategorish. E themeluar në vitin 1964 dhe më vonë, në vitin 1997, duke u bërë degë e Grupit Ndërkombëtar Croda, Sederma "është e përkushtuar në zhvillimin e përbërësve aktivë dhe në krijimin e koncepteve inovative për Kozmetikë, bazuar në zotërimin e bioteknologjisë, kimisë së mirë dhe nxjerrjes vegjetale " . Kompania R & D e kompanisë prodhuese me bazë në Paris është një zhvillues kryesor i një gamë të gjerë përbërësish të performancës së lartë që përdoren zakonisht në një gamë të gjerë të kujdesit të flokëve dhe produkteve të kujdesit të lëkurës.

Duke punuar me LumiSkin

Ky produkt punon duke penguar indirekt prodhimin e melaninës duke penguar rrugët dhe prodhimin e tirozinazës, duke rregulluar gjithashtu funksionet adrenale dhe nivelet e kalciumit.

LumiSkin Përbërësit

Përbërësi kryesor i futur në LumiSkin është Diacetyl Boldine (DAB). Ndriçon njollat e errëta dhe shkëlqen tonin tuaj të përgjithshëm të lëkurës duke indirekt duke penguar aktivitetin e tirosinazës. Ky është pararendësi i melaninës që, kur aktivizohet, prodhon më shumë pigment të lëkurës. DAB gjithashtu redukton nivelet e kalciumit dhe ndikon në funksionet e veshkave për të nxitur ton më të lehtë dhe më të ndritshëm të lëkurës.

LumiSkin Pro

 • LumiSkin është zhvilluar nga një nga laboratorët më të mëdhenj dhe me reputacion të përbërësve të kozmetikës në botë, Sederma.
 • Bazuar në një studim të pavarur të kryer në lidhje me fuqinë e LumiSkin, studiuesi vuri në dukje se si DAB shkaktoi përmirësim 25 për qind në pikat e errëta pas vetëm 2 muajsh të aplikimit të vazhdueshëm të këtij përbërësi të pronarit.

LumiSkin Kons

 • Përbërësi mund të duhet t'i nënshtrohet studimeve të tjera të pavarura të efikasitetit.
 • Prodhuesi nuk bën informacion të detajuar rreth LumiSkin gjerësisht të disponueshme, edhe pse dokumentet e detajuara janë në dispozicion sipas kërkesës.

LumiSkin Efekte anësore

Bazuar në rekomandimet profesionale, LumiSkin nuk duhet të merret në rrethanat e mëposhtme për të shmangur efektet anësore negative:

 • Përdoruesi është nën 18 vjeç, shtatzënë ose ushqyer me gji
 • Marrja e medikamenteve ose plotësim që mund të përfshijnë acid limoni, karbonat kalciumi dhe hidroksid alumini, ndër të tjera
 • Përdoruesi ka plagë të hapura

Directions

LumiSkin duhet të futet në kozmetikë dhe produkte të kujdesit personal që synojnë të japin zbardhjen e lëkurës.

Vendimi përfundimtar

LumiSkin është bazuar në punën intensive të R & D, por ka edhe faktorë të tjerë që do të ndikojnë në fuqinë e saj kur të shtohen në produktet e tua të lehta të lehta. Nga ana juaj, është mirë për të marrë këtë përbërës nga produktet komerciale dhe jo në formën e tij të pastër.

Gjallore Rrustemi
About Gjallore Rrustemi 209 Articles
Mund të thuhet shumë gjëra për Gjallore Rrustemin, por nëse asgjë tjetër nuk duhet ta dini, ajo është e gjallë dhe e dobishme. Natyrisht, ajo është gjithashtu e ndjeshme, e vëmendshme dhe idealiste, por në njëfarë mënyre ata janë tipare më të vogla dhe të mbajtura nga sjelljet e të menduarit . megjithatë, ajo është ajo që ajo është shumë e dashur për të. Në shumë raste, njerëzit do të llogarisin atje dhe durimin e saj sa herë që kanë nevojë për ndihmë ose ndihmë. Askush nuk është perfekt i kursit dhe Gjallore ka shumë gabime të karakterit. natyra e saj mbizotëruese dhe paragjykimet nuk janë shumë zbavitëse për t'u marrë me shpesh nivele personale. Për fat të mirë dora e saj ndihmuese ndihmon lehtësimin e goditjeve dhe disponimeve kur është e nevojshme.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*