Electricity saving box – opinionet, çmimeve, ku për të blerë, origjinale, ose ajo është e vlefshme

& nbsp;

Kjo do të thotë kursim të energjisë elektrike Elektrike Saving Box

vit pas viti normat e të rritet gjithnjë e më shumë. Njerëzimi në vetvete, për të lehtësuar jetën tuaj merr Gadgets të reja që ndihmojnë pa shpenzimet e shumë kohë, përpjekje për të bërë gjërat e përditshme: të pastra, gatuaj, të bëjë rrobat. Edhe një shtëpi e zakonshme është e vështirë pa pajisje të tilla si TV, kompjuter, video games. gjithë jeta jonë është e bazuar në përdorimin e tyre të rregullt. Me norma më të larta, shumë janë duke kërkuar për të zvogëluar shpenzimet e shërbimeve. Tani në shitje ka të veçantë për shpikjen e energjisë elektrike kursimit të energjisë elektrike Ruajtja Box.

Veçori e ndikimit të saj është i bazuar në reduktimin e konsumit elektrik aktual. Metër ngre pak kilovat me përdorimin e pajisjeve të veçanta. Pajisja është prodhuar sipas teknologjisë gjermane. Për fat të mirë, kjo nuk ndikon në koston e saj, si një garanci për një jetë të gjatë shërbimit.

Tashmë në shumë vende të Evropës, me ndihmën e njëri-ul tjera electrostate 30%. Nëse ngarkesa është e madhe, shpagim do të jetë e shpejtë – vetëm pak muaj do të jetë e mjaftueshme.

Dukje Elektrike Saving Box

Pajisja është një plastike kuti drejtkëndëshe gri – ngjyrë të zezë. Në pjesën e përparme ka LEDs që shënojnë e modes. Në anën tjetër është një plug standarde. Gjithashtu në anën e pasme është një përshkrim i të dhënave teknike:

 • Voltage nga 90 deri 250 V,
 • Frekuenca 50 në 60 Hz,
 • Load një maksimum prej 15 000 W

Specifikimet Elektrike Saving Box

Kursimet nga përdorimi i energjisë elektrike Ruajtja Box varet teknikën e përdorur. Prodhuesit thonë:

 • Gjatë operimit të pajisjeve të fuqishme elektrike: makina larëse, kompjuter, tharëse flokësh, ajër i kondicionuar, ekonomike bën të mundur për të reduktuar shpenzimet për qira e deri në 50%;
 • Përdorimi i sobë elektrike, hekur, furrat me mikrovalë, plazma, shushurimë deri ngrohjes ndodh me kursim 45% e energjisë elektrike;
 • Përdorimi i frigorifer, motori elektrik i kazan bëhet më e lirë nga 40%;
 • ibrik, beres kafeje, thotë dolli, konsumi drita llambë është reduktuar në 35%;
 • Mjete të tilla si:. Stërvitje, stërvitje çekiç, bashkim pjesësh figure, pjatë rrethore e përdorur me përfitim minus 30% të shpenzimeve
 • Lagështia duhet të jetë jo më i lartë se 85%. Prandaj vaskë, sauna, pishinë jo të përshtatshme për lidhjen e tij.
 • Një instrument të jetë më se e mjaftueshme për një apartament. Ajo reziston një tension prej 5 deri në 19 kW. pesha totale e pajisjes me paketim 170 g, pa atë – 125 g Options: 12 x 7 x 4 cm Garancia e zgjat një vit pas blerjes

kërkesat e veçanta për pajisjen elektrike Elektrike Saving Box nuk ka nevojë. . Ajo i përshtatet një rrjet standarde. Nëse ngarkesa tejkalon normën për një pajisje, ju duhet të blini disa.

Si punon kjo Elektrike Saving Box

Elektrike Saving Box lehtë për t’u përdorur. Është e mjaftueshme për t’u lidhur me një prizë elektrike si çdo pajisje. Parimi i veprimit të saj konsiston në filtrimin e masës shtytëse elektrike. Si të mbani mend nga fizika, energjia është e ndarë në aktive dhe reaktive. Nevoja aktive për punën e cilësisë afatgjatë të inxhinierisë elektrike në jetën e përditshme. Tjetri, me asnjë mënyrë jashtë, duke lëvizur nëpër telave pa përdorimin. Sipas ekspertëve, për shkak të kësaj, rritjet aktuale e konsumit, u rrit presioni shtesë elektrike, nuk janë të rrezikshme për njerëzit e rrezatimit elektromagnetik.

Roli i ekonomive se ajo ndihmon për të hequr atë terren electrojet nga rrjeta. Pas kësaj, më të ulët të konsumit të rrymës elektrike. Pajisja kërkon më pak elektrike. Këtë mënyrë të reduktojnë shpenzimet në shërbimet publike.

Sipas prodhuesit, specialdevice:

 • Pjesë të energjisë elektrike për aktive dhe reaktive. Të fundit barërat e këqija jashtë, duke e bërë atë aktiv. Nevojë për energji është ruajtur dhe shkon në përpunim.
 • Efektivisht drejton energomachine, shpërndan ato në mënyrë të barabartë, duke parandaluar ushqimin. mbitensionit rrjet.
 • Jo cheats Counter – punët ekonomike në mënyrë të tillë që të mos prishin funksionimin e banakut. Kjo nuk ndikon në numra, nuk i merr ato përsëri, kështu që ju mund të jeni i sigurt i ligjshmërisë së saj.
 • Ka efikasitet të lartë, e cila është konfirmuar shkencërisht nga kryerjen e studimeve të veçanta dhe teste. Sipas ekspertëve, edhe vetë me të vërtetë të bëjë disa prej tyre për të kontrolluar cilësinë e veprimeve të tij.
 • Një efekt pozitiv në pajisje, zgjerimin jetëgjatësi e tyre. Ajo mbron pajisje nga ndikimi i dëmshëm i forcës electrojet.
 • Çdo mekanizëm elektrik, dhe transaksioni vetë rrezatojë fushë elektrike, e cila është e keqe për qeniet e gjalla. Shpikja heq këto rrezatimet e dëmshme elektromagnetike.
 • Përveç kësaj mbron rrjetit nga rritje atmosferik, duke e kthyer energjinë electrojet në të tillë një domosdoshëm aktive.
 • fluksi elektrike është normalizuar për shkak të efektit të pajisjeve të kursimit të energjisë. Struktura Usovershenstvuetsya elektropotok. Niveli i reduktuar i humbjes së punës elektrike për rezistencën, duke parandaluar ndryshimet e papritur atë në rrjet.
 • sajë të përmirësimit të cilësisë së electromass, energji elektrike është më stably dhe në mënyrë të barabartë. Nuk ka temperatura ekstra, dridhje, zhurma.
 • Kjo blerje paguan për vete pas dy muajsh të përdorimit. Rezultatet më të sakta janë të varura nga intensiteti rrjetit. Sa më i madh është, aq më shpejt ajo do të paguajë.
 • Përdorimi i shpikjes nuk lejon vetëm të shpenzojnë më pak, por për të mbajtur pajisjet në gjendje të rregullt për një kohë të gjatë. Për të mbrojtur veten nga rrezatimi të dëmshëm.

Karakteristikat Elektrike Saving Box

Lehtë për t’u përdorur ju lejon effortlessly të çdo personi të përdorin atë në banesën time, ose në vend. Lidhë atë mundësisht në prizë afërt metër, në mënyrë që të mbulojë maksimumin e pushtetit.

Ajo është konsideruar të jetë absolutisht i ligjshëm, pasi ajo nuk është në kundërshtim me interesin publik.

Device Elektrike Saving Box nuk ndikon counter, merr jo shifrat mbrapa, nuk ndalet.

Të gjitha pajisjet teknike në shtëpi, banesa, zyra punon për shkak të fushave magnetike që ndodhin në rrjet. Çdo pajisje gjatë punës së tyre formojnë ngarkesës induktive. Induktiviteti nuk e ndryshon aktuale. Kur ai kalon nëpër ngarkesës aktuale, faza ndryshim të tanishme dhe electroprecizia. Kjo sugjeron se në një rrjet atje electrojet energji, jo duke pasur shumë të mirë. Ajo vetëm krijon një fushë magnetike electroprecizia padobishme induktiv. Fluksi i energjisë padëshiruar përmes telave krijon ngrohjes shtesë dhe humbjet e tjera elektrike. Konsumatorët të paguajnë për konsumin aktual të energjisë elektrike dhe pothuajse sa më shumë të paguajnë për humbjet shtesë. Detyra e ekonomive për të reduktuar aktuale reaktive në shpërndarjen. rrjet dhe për të hequr shpenzimet e panevojshme të energjisë elektrike.

Pajisja për kursimin e energjisë mund të ndahen në 5 njësi konvencionale. Secili modul është e ndërlidhur me tjetrën. Nga veprimet e tyre të qetë varet uljen e përdorimit të energjisë.

Blloqet kryesore (module):

 • Menaxheri – puna e tij është që të shpërndajë tensionin në mënyrë të barabartë, për të eliminuar të energjisë elektro, me një pjesë për të ndryshuar atë në aktive. Kështu zvogëlon përdorimin e energjisë elektrike.
 • Siguria – përgjegjëse për sigurinë e pajisjeve në rast të një rritje të mprehtë në rrjet ose një rrufe. Kështu që nuk ka nevojë për të blerë pajisje të veçanta të mbrojtur të energjisë elektrike.
 • Filter aktive eliminon rrymat harmonik, nivelet e shtrembërim sinjal. Për shkak të këtë aftësi të pajisje në shtëpi do të zgjasë më.
 • Moduli korrigjimin kosinusin e “Phi”. thelbin e saj në fuqi më të lartë. Fuqia reaktive është e shpërndarë në mënyrë të barabartë. Kërkesa bëhet më ekonomike, humbjen e saj për shkak të ngrohjes e instalime elektrike është reduktuar.
 • kompensuese – Detyra e tij është që të drejtojë uniforme ngarkesën mbi fazave. Falë tij, mirëmbajtjen e pajisjeve elektrike bëhet më e përballueshme.

Prodhuesit pohojnë se shumë familje në Evropë kanë qenë prej kohësh përdorur energji elektrike Ruajtja Box dhe i kënaqur me punën e tij. Sipas sondazheve ai tashmë është duke ndihmuar për të ruajtur çdo familje të dytë.

Ku dhe si të përdorin energjinë elektrike Ruajtja Box

mund të përdoret në banesë, shtëpi private, në punë, në dyqan, zyra, punëtori. Përveç përdorimit të saj në ambientet e ndonjë prodhimi më shumë se i justifikuar që nga normat e energjisë elektrike për bizneset janë më të larta se sa për njerëzit e zakonshëm. Nëse niveli i tensionit maksimal në rrjet e mësipërme 19.000 watts, ju duhet të mendoni për blerjen e disa ekonomikisht dhe i parëndësishëm përmirësimin e furnizimit me energji elektrike të brendshëm.

Device Elektrike Saving Box ju vënë atë në të parë nga priza metër të jetë në gjendje për të kapur dhe për të pastruar flukset e energjisë. Kjo është mjaft e mjaftueshme.

Sipas prodhuesit, për të vepruar mekanizmin fillon menjëherë, filtrimin dhe transformimin e flukseve electrojet. Në rezultatet e muajit të parë të dukshme.

çmimit të energjisë Saving Box

Kostoja e ekonomive relativisht të larta. Në faqen e internetit e prodhuesit ju mund të bëni një blerje me 50% zbritje.

Çmimi:

 • Ukraine – ajo mund të blihen mesatarisht për 450 UAH
 • Rusi – çmimi do të arrijë 1 790 rubla
 • Belarus – 498 000 rubla Belarusian,
 • Kirgistan – 2 000 kgs,
 • Kazakhstan – 7,100 tendë
 • Moldova – 600 lei

.

Ku për të blerë energji elektrike Saving Box

Që artikull është popullor dhe është në kërkesë të lartë, një numër të madh të pajisjeve të ngatërruar. Në mënyrë që të mos bien në grackën e përhershme dhe blerjen e mallrave origjinale, ajo është më mirë për të blerë Elektrike Ruajtja Box në faqen zyrtare të prodhuesit. Renditja mund të bëhet direkt në faqen e internetit.

Easy formular porosisë do të mundësojë një të thjeshtë, të shpejtë, të lehtë për të bërë një blerje. Është e mjaftueshme për të mbushur një dritare të veçantë pop-up për të dhënë të dhënat tuaja: Mbiemri i parë Emri mesme dhe numrin e telefonit. Pas urdhërimin, kontaktet Menaxherin e konsumatorëve për të konfirmuar blerjen.

Gjallore Rrustemi
About Gjallore Rrustemi 209 Articles
Mund të thuhet shumë gjëra për Gjallore Rrustemin, por nëse asgjë tjetër nuk duhet ta dini, ajo është e gjallë dhe e dobishme. Natyrisht, ajo është gjithashtu e ndjeshme, e vëmendshme dhe idealiste, por në njëfarë mënyre ata janë tipare më të vogla dhe të mbajtura nga sjelljet e të menduarit . megjithatë, ajo është ajo që ajo është shumë e dashur për të. Në shumë raste, njerëzit do të llogarisin atje dhe durimin e saj sa herë që kanë nevojë për ndihmë ose ndihmë. Askush nuk është perfekt i kursit dhe Gjallore ka shumë gabime të karakterit. natyra e saj mbizotëruese dhe paragjykimet nuk janë shumë zbavitëse për t'u marrë me shpesh nivele personale. Për fat të mirë dora e saj ndihmuese ndihmon lehtësimin e goditjeve dhe disponimeve kur është e nevojshme.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*