DR Extenda

DR Extenda

DR Extenda është një Shtojcë e specializuar e dizajnuar për ata që duan të përmirësojnë tonin e trupit dhe të bëjnë jetën më të larmishme. Përbërja përmban një sasi të madhe përbërësish aktivë, gjë që ndikon pozitivisht në gjendjen e trupit.
Indikacionet dhe kundërindikimet
Treguesit përfshijnë si në vijim:
shenjat e mosfunksionimit erektil;
hypolipidemia ;
lodhje ;
humbja e dëshirës seksuale;
përgjumje e vazhdueshme;
lodhje fizike;
stresi ;
aktiviteti seksual humb interesin.
Kontradikta primare është alergji ndaj çdo përbërësi të produktit. Për të përdorur ilaçin nuk duhet të jenë gratë në të cilat vazhdon periudha e shtatzënisë ose të ushqyerit e qumështit të gjirit të fëmijës.

strukturë

Për shtesat shtesë të përbërësve aktivë DR Extenda përfshijnë si në vijim: ekstrakt fletë e barisës Damiana. Vepron si aphrodisiaca dhe rigjeneruese. Përshpejton rivendosjen e shëndetit. Parandalimi i garantuar i problemeve që lidhen me urinimin; ekstrakt BOCKSHORNKLEE. Përgjegjës për rritjen e intensitetit të lëshimit të testosteronit. Parandalon problemet me potencë; ekstrakt POMEGRANATE. Përmirëson cilësinë e spermës. Penetrimi në prostatë, ndihmon në rritjen e dëshirës seksuale. Për të përdorur Supplement pas konsultimit paraprak me një specialist të trajtimit.

Udhëzime për përdorim

Për të arritur rezultatin e dëshiruar, rekomandohet që të merrni një tabletë 20-30 minuta para mëngjesit dhe një tabletë para kohës së drekës. Është e nevojshme të pini shumë ujë. Vlera anësore Nëpërmjet një efekt trefazor shfaqet mundësia për të eliminuar problemet e impotencës. Drogës është e lehtë për t'u zbatuar, përmes së cilës shtrihet intensiteti i marrëdhënieve seksuale në Përgjithësi. Garantuar arritje të shpejtë dhe efektive të ereksionit, duke rritur numrin dhe cilësinë e spermës në Përgjithësi. Përgjigja ndaj stimulimit rrit cilësinë e saj. Kjo siguron funksionimin e duhur të trupit. Forcimi i sistemit imunitar kontribuon në normalizimin e mirëqenies dhe zvogëlimin e prodhimit të djersës. Pas marrëdhënieve, trupi rimëkëmbet shumë më shpejt.

Si punon?

Në fazën fillestare, trupi është i lagur në mënyrë aktive, i përgatitur paraprakisht për fazën e punës. Gjatë rrjedhës së fazës aktuale të zgjerimit të enëve të gjakut në trupin e poshtëm, i cili përmirëson rrjedhën e gjakut nga enët drejtpërdrejt në indet ngrerë të penisit. Si rezultat, ajo arrin një qarkullim të fortë brenda penisit, rrjedhë normale e ereksionit. Kështu, kohëzgjatja e mbledhjes është përmirësuar ndjeshëm. Gjatë një faze stabilizimi, e cila zgjat dy javë, gjendja e trupit fillon të stabilizohet. Gjatë kësaj faze, trupi rimëkëmbet tërësisht nga mbledhja normale. Efekti vazhdon për një periudhë të gjatë kohore.

Shqyrtime

%name DR Extenda

Dr Extenda

OFERTE! POROSISNI TANI

50% VETEM SOT!

Gjallore Rrustemi
About Gjallore Rrustemi 209 Articles
Mund të thuhet shumë gjëra për Gjallore Rrustemin, por nëse asgjë tjetër nuk duhet ta dini, ajo është e gjallë dhe e dobishme. Natyrisht, ajo është gjithashtu e ndjeshme, e vëmendshme dhe idealiste, por në njëfarë mënyre ata janë tipare më të vogla dhe të mbajtura nga sjelljet e të menduarit . megjithatë, ajo është ajo që ajo është shumë e dashur për të. Në shumë raste, njerëzit do të llogarisin atje dhe durimin e saj sa herë që kanë nevojë për ndihmë ose ndihmë. Askush nuk është perfekt i kursit dhe Gjallore ka shumë gabime të karakterit. natyra e saj mbizotëruese dhe paragjykimet nuk janë shumë zbavitëse për t'u marrë me shpesh nivele personale. Për fat të mirë dora e saj ndihmuese ndihmon lehtësimin e goditjeve dhe disponimeve kur është e nevojshme.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*