Bukuri

Rishikimi Varikosette

Rishikimi Varikosette Rishikimi Varikosette Venat me variçe shpesh konsiderohen si problem i grave, por fakti është se një numër i madh i meshkujve gjithashtu vuajnë nga ky problem. Venat me variçe janë në thelb venat […]

Bukuri

Crem Varikosette

Krem Varikosette shkatërrojnë venat me variçe në 17 ditë Ndjenja e pakëndshme e hidhërimit në këmbë deri në fund të ditës, ënjtje, konfiskime, shfaqja e vena venoze – këto janë tiparet kryesore të sëmundjeve të […]

Bukuri

VARIKOSETTE

Venat e fryra në këmbë janë një problem i vërtetë i shoqërisë moderne. Stili i jetesës i ulur dhe karriget e pakëndshme janë vetëm një pjesë e vogël e problemeve që lidhen me enët e […]