Actipotens – komente, çmimi, ku për të blerë, blejnë tani,

Suplementi Actipotens nga prostatitis krijuar nga kompania farmaceutike amerikane Baxter në bashkëpunim me kompaninë zvicerane Novartis

Në vitin 2018, qendra Federal për urologji, andrology dhe kirurgji gjenitale. N..Lopatkina është kryer me sukses testimin klinik të një brezi të ri në fushën e shërimit të potencë -. Actipotens , nën certifikimin e saj në Federatën Ruse

Tabela e përmbajtjes

Shërbimi për shtyp i qendrës Federale ka publikuar në vijim Actipotens:

  1. Suplementi Actipotens themeloi kompaninë amerikane farmaceutike Baxter në lidhje me kompaninë zvicerane Novartis në udhëzimet e Shoqatës Amerikane Urological (AUA) dhe Shoqatës Evropiane të urologji (EAU).
  2. Shtojcë Actipotens është një shtesë krejtësisht e natyrshme përbëhet nga ekstraktet e bimëve. Përbërja, metodat e izolimit të ekstrakteve dhe të teknologjisë përzierja është e mbrojtur nga 18 patenta, kompanitë në pronësi të përbashkët Baxter dhe Novartis.
  3. Efikasiteti Actipotens janë llogaritur në bazë të metodave standarde, të miratuar me urdhër të Ministrisë së Shëndetësisë të Federatës Ruse (145/08 letër të datës 15 gusht 2015) dhe arriti në: • për burrat që kanë kronike prostatitis bakteriale – 89%; • për meshkujt që vuajnë nga prostatitis jo-infektive është 94%.

Komente studiuesit Actipotens:

Prostatitis (inflamacion i prostatës) është në mënyrë tipike mashkull dhe sëmundje të zakonshme. Sipas OBSH në planetin 34% të meshkujve mbi moshën 45 vjeç vuajnë nga prostatitis. Për meshkujt mbi moshën 60 vjeç – kjo shifër është mbi 75%. Në qoftë se për të folur në lidhje me Rusinë, sipas statistikave të Ministrisë së Shëndetësisë, përqindja e meshkujve të moshës 45+ dhe që kanë probleme me gjëndrën e prostatës është 54%. Tani ka një tendencë për “përtëritje të sëmundjes”. Në vendin tonë, në mesin e njerëzve të moshës 35 vjeç, 15% kanë inflamacion të prostatës.

Jo rastësisht, i cili foli në lidhje me epideminë e prostatitis, dhe nën patronazhin e OKB-së kanë zhvilluar një program gjithëpërfshirës për të luftuar këtë sëmundje, e cila ishte krijuar nga Actipotens .

Deri kohët e fundit, në dispozicion në arsenalin e shtojcave të mjekësisë për trajtimin e proceseve inflamatore në gjëndër prostatës ishte efektive vetëm në fazat e hershme të zbulimit të sëmundjes . Por, shpesh, fazat fillestare të kësaj sëmundje janë praktikisht simptoma dhe pacienti shkon te mjeku kur ka dhimbje të forta gjatë urinimit. Dhe kjo është tashmë fazë të avancuar. Në këtë rast, efikasiteti ishte 20-35%.

Metoda kryesore e trajtimit të formave të avancuara, deri kohët e fundit, ishte kirurgjia – prostatectomy pjesshme transurethral ose prostatectomy totale. Në rastin e parë, për shkak se kjo procedurë heq vetëm një pjesë të prostatës, mund të kenë nevojë të ri-trajtimin. Disa njerëz pas këtij operacioni të bëhet impotent. Në rastin e dytë, më shpesh kanë komplikime të rënda të tilla si infertilitetit dhe impotencë.

testuar në Qendrën Federale tonë Actipotens është produkt i ri brez. Ajo është efektive, nuk shkakton reaksione negative (për të gjithë praktikën e përdorimit të saj nuk ka qenë një rast i vetëm i tillë), eliminon proceset inflamatore në gjëndër prostatës e çdo natyre është ngjitëse apo jo ngjitëse.

Kjo është arsyeja pse ne e rekomanduar Actipotens si një trajtim parësor për kancer të prostatës.

Suplementi Actipotens u krijua për t’u marrë me proceset inflamatore në gjëndër prostatës. Ai ka një përbërje krejtësisht të natyrshme. Highly efektiv Actipotens për shkak të tre faktorëve:

  • Përbërja unike natyrore;
  • një sinergji (rritja e veprimeve të njëri-tjetrit) substancat aktive të përfshira në produkt;
  • Procesi i teknologjisë së lartë të prodhimit, duke arritur rezultate të tilla.

Në trajtimi me Actipotens është raportuar si më poshtë:

  • Fast (1-2 javë) ndërprerja e proceseve inflamatore të prostatës.
  • shërim Complete (brenda 1 muaji) nga prostatitis. Në 89% (në rastin e një inflamacionit infektive) dhe 94% (në rastin e jo-infektive inflamacion) pacientët. Pjesa tjetër ishte një përmirësim të dukshëm. Kjo është regjistruar të jetë metoda më objektive e monitorimit -. MRI e prostatës
  • Rritja ton e përgjithshme të trupit, për të përmirësuar sfondin emocional;
  • Përmirësimi i funksionit erektil dhe rritjen e dëshirës seksuale.

Ku për të blerë dhe çmim Actipotens – Problemi i prostatitis zgjidhur:

Në Farmacitë dhe dyqane kozmetike mjet nuk është për shitje. Në momentin furnizimi është i angazhuar në prodhues zyrtare në mënyrë të pavarur, pa ndërmjetës komerciale.

Jeta

Blej Vetëm – Problemi i prostatitis mund të zgjidhen në:

& nbsp;

Price Actipotens – Problemi zgjidhet prostatitis në Rusi shkon deri në

Kujdes.!

Mos blej Actipotens në faqet e diskutueshme ku produkti është paraqitur me kosto të volitshëm. mjet varfër cilësia nuk do të ndihmojë për të sjellë prostatës kthehet në normale.

Gjallore Rrustemi
About Gjallore Rrustemi 209 Articles
Mund të thuhet shumë gjëra për Gjallore Rrustemin, por nëse asgjë tjetër nuk duhet ta dini, ajo është e gjallë dhe e dobishme. Natyrisht, ajo është gjithashtu e ndjeshme, e vëmendshme dhe idealiste, por në njëfarë mënyre ata janë tipare më të vogla dhe të mbajtura nga sjelljet e të menduarit . megjithatë, ajo është ajo që ajo është shumë e dashur për të. Në shumë raste, njerëzit do të llogarisin atje dhe durimin e saj sa herë që kanë nevojë për ndihmë ose ndihmë. Askush nuk është perfekt i kursit dhe Gjallore ka shumë gabime të karakterit. natyra e saj mbizotëruese dhe paragjykimet nuk janë shumë zbavitëse për t'u marrë me shpesh nivele personale. Për fat të mirë dora e saj ndihmuese ndihmon lehtësimin e goditjeve dhe disponimeve kur është e nevojshme.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*